Aká je doba spracúvania kamerovým systémom podľa GDPR

Dobrý deň. Rád by som sa informoval aká je doba spracúvania osobných údajov získaných monitorovaním zamestnancov kamerovým systémom. Ďakujem

Napísal/la: Tomáš Mazík o 13:52:01, dňa 2020-01-03

<< Späť zobraziť všetky otázky

Naša odpoveď

Doba uchovávania osobných údajov, ktoré sú zaznamenané
automatizovaným systémom je podľa čl. 6 ods. 1 písm. f) GDPR
resp. § 13. ods. 1 písm. f) Zákona. je 15 dní. Kamerové záznamy
by sa mali automaticky vymazať v zákonnej lehote najneskôr 15
dní odo dňa nasledujúceho po dni, v ktorom bol záznam
vyhotovený.

Dotknutá osoba, teda osoba zaznamenaná týmto kamerovým systémom
má právo na prístup k osobným údajom, na vymazanie osobných
údajov alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov a právo
namietať spracúvanie osobných údajov.

Dotknutá osoba má právo podať sťažnosť Úradu na ochranu
osobných údajov, ak podmienky nie sú dodržane.

Poradíme vám ohľadne GDPR?

Pýtajte sa nás online

Ak ste nenašli konkrétnu odpoveď v našom poradenstve, spýtajte sa nás online. Pošlite nám vašu otázku a my ju zodpovieme:
poslať otázku online

Zapísanie konečného užívateľa výhod - návod a vzor

Odpovedá Mgr. Peter Bezák
Externá zodpovedná osoba pre GDPR pre Slovenské spoločnosti, firmy a obce. Špecialista na vypracovanie GDPR dokumentácií.

Cenník

Externá zodpovedná osoba GDPR a vypracovanie GDPR projektu

Balík služieb

Premium

+ viac informácií

od 39 €

* mesačne

*Cenník platný od 25.5.2018

Zodpovedná osoba - Data Protection Officer

Marek Reminár

Marco Trading company s.r.o.

So službami správy osobných údajov sme nadmieru spokojní. Pravidelná konzultácia a úvodne zaškolenie personálu splnilo všetky potrebné kroky pre dodržanie novej legislatívy.

Mgr. Peter Sklár

Dansk s. r. o.

Oceňujem predovšetkým férovosť a ich priateľský prístup k zákazníkovi. Pevne verím, že sa o ich služby môžme oprieť pri kontrole úradom. Osobné údaje v našej spoločnosti potrebujeme mať vždy v poriadku.

Navštívte nás

Pobočka: Zámocká 10, 811 01 Bratislava

Napíšte nám

info@gdprkonzultant.sk

© 2018 GDPRkonzultant.sk

Všetky práva vyhradené úvod
Zoznam stránok